Secundaria. Primer grado.

English Connect 1 Student's book

Macmillan Education

Module 2. Academic and educational

Respuestas del libro

2. Look at...

answers

Respuesta:

a.bilingual b.Bilingual c.the alphabetic order d.abbreviations

3. Read...

answers

Respuesta:

a.two: fun and funny

b.words in bold arre examples to see how the word is used

c.the difference between fun and funny because they both mean divertido

d. because fun can be translated as a noun and as an adjective

e.the same

f.two: diversión and divertido

4. Read...

match

Respuesta:

a.5 b.3 c.2 d.4 e.1

5.Look at...

answers

Respuesta:

a.a b.b c.b d.a e.a and b f.b g.a and b

Paco está trabajando en
las respuestas de esta página. Pronto estarán disponibles.
3. Read...

complete

Respuesta:

a.memory or souvenirs

b.two

c.a noun

d.two

f.cuadrado or plaza

g.one

h.sust

i.two

4. Use...

answers

Respuesta:

a.ordenar

b.verb(v)

c.enfrente

d.prepposition (prep)

e.reservar

f.verb (v)

g.preciso

h.adjective (adj)

i.viajes

j.noun (n)

Paco está trabajando en
las respuestas de esta página. Pronto estarán disponibles.
2. Read...

complete

Respuesta:

a.well: adverb; bien; I can play the piano well

b.remember: verb;recordar; I remember the dayy I learn how to ride a bike

c.opposite: adjective or preposition; opuesto; They were driving from the opposite direction

d.in: preposition; en; Anna and I have lots of things in common

e.forget: verb; olvidar; Don´t forget to keep a record of new words

3.Read...

circle

Respuesta:

a.imperative b.don´t have c.don´t

4.Unscramble

answers

Respuesta:

a.Look for the English-Spanish section in the dictionary

b.Don´t use the first translation

c.Read the entire entry

d.Decide what part of speech the word is and which translation is the best

e.Don´t forget to look for the guide words

5. Number...

answers

Respuesta:

b.Second, don´t forget to look for the guide words

c.Then, read the entire entry

d.Next, don´t use the first translation

e.Finally, decide what part of speech the word is and which translation is the best

6.Translate...

complete

Respuesta:

a.noun

b.there are no subentries for set as a noun

c.Rocío encontró un juego de llaves en la sala

d.verb

e.there are four: set as poner, set as dejarr algo aparte, set as hacer estallar algo, and set as dejar listo algo

f.Dejé listo mi equipaje anoche

g.adjective

h.there are no subentries of set as an adjective

i.El gimansio está todo listo para la fiesta de graduación

1.Look at...

answers

Respuesta:

a.Frogs can be found in all the continents of the world axcept the Antartic. You can find them in very hot places but also cold ones as long they are moist, for example: creeks, ponds, trees, swamps and rain forests

b.Frogs are amphibiants

c.Most frogs lay eggs

4.Read...

answers

Respuesta:

a.S b.S c.P d.P

Paco está trabajando en
las respuestas de esta página. Pronto estarán disponibles.
Paco está trabajando en
las respuestas de esta página. Pronto estarán disponibles.
Paco está trabajando en
las respuestas de esta página. Pronto estarán disponibles.

¿Tienes más tarea?

¿Tarea de otro libro?

Paco tiene toda la ayuda que necesitas

Busca tu tarea