Secundaria. Primer grado.

Crossover 1 Activity book

University of Dayton Publishing

Unit 2. Silence is golden

Respuestas del libro

UNDERSTAND THE GENERAL SENSE

2.- Complete the story...

Respuesta:

Setting: the astronomer’s club, the workshop, the launching room, the moon, the port.


Characters: Barbenfouillis, Nostradamus, Alcofrisbas, Omega, Micromegas, Parafaragamus, the townpeople, the Selenites, the Selenite’s King.


Beginning: the astronomers plan to go to the moon.


Middle: the astronomers go to the moon and explore it.


End: the astronomers fight the Selenites and return to Earth.

Ver explicación

3.-Answer the questions...

Respuesta:

a)      Six

b)     Dust start falling over them

c)      To their King’s palace

d)     In an Ocean.

Ver explicación

4.- Categorize...

Respuesta:

People: astronomers, professors, marines.

Celestial bodies: comet, starts, moon.

Method of transportation: capsule, cannon, spaceship.

5.-Work...

Respuesta:

a.- Silent movie

b.- Body language

DESCRIBE ACTIVITIES

2.-Complete the sentences...

Respuesta:

a)      Is

b)     Are

c)      Are

d)     Is

3.- Look at the..

Respuesta:

a)      He is drawing

b)     They are talking

c)      He is painting

d)     He is laughing

WRITE LINES AND DIALOGUES

2.-Listen to the..

Respuesta:

from left to right:


3.2.1


3.- Listen again...

Respuesta:

a)      Annoying

b)     Funny

c)      Science fiction

d)     Gandalf

e)     The Lord of the Rings

f)       Hilarious

4.- Listen to the...

Respuesta:

a)      Annoying character

b)     Constantly complaining

c)      Silent movies boring

d)     Absolutely hilarious

e)     Really tragic

Ver explicación
Express hopes and desires

1.- Work in..

Respuesta:

a)      Want to

b)     Want to

c)      Would like to

d)     Hope to

Ver explicación

2.- Match the hopes...

Respuesta:

D

A

B

C

Ver explicación
Write lines and dialogues

2.- Read the magazine..

Respuesta:

a)      Because over 400 million Harry Potter books have been sold in 67 languages

b)     The number of books to films was 20 % in 1997 and in 2009 it was around 50%

c)      Men, women, young and old

d)     Because they have universal themes and flexible characters.


Write a movie review

2.- Read the movie...

Respuesta:

C

B

A

3.- Clasify the words...

Respuesta:

1.      On the whole

2.      On top of this

3.      However

4.      On the contrary

5.      For instance

6.      In my opinion

Ver explicación
Describe characters

1.- Read and complete...

Respuesta:

1.      Family

2.      Mime

3.      Stopwatch

4.      Square

5.      Finger

6.      Nose

2.- use the gestures..

Respuesta:

From left to right:


4,3,1,2

¿Tienes más tarea?

¿Tarea de otro libro?

Paco tiene toda la ayuda que necesitas

Busca tu tarea