Secundaria. Primer grado.

English Connect 1 Student's book

Macmillan Education

Module 1. Family and community

Respuestas del libro

2. Listen to...

a

Respuesta:

They are at school

b

Respuesta:

Because he wants a new ID card

c

Respuesta:

Frustrated but polite

3. Listen to...

Match

Respuesta:

a3 b7 c4 d1 e5 f6 g2

5. Complete

a

Respuesta:

your last name?

b

Respuesta:

what´s your name?

c

Respuesta:

what´s your date of birth?

d

Respuesta:

When were you born?

e

Respuesta:

your

f

Respuesta:

Can you say that

g

Respuesta:

What do you

h

Respuesta:

Do you know

6. Work with a partner...

answers

Respuesta:

a. Secundaria Técnica del Bajío b.Gónzalez Gómez c.Daniel d.27/04/2003 e.14 f.León g.477 78 92 45 h.264 i.Independencia Street j.37207 k.León

1. Work with a partner.

answers

Respuesta:

a.police service b.health cre center c.public transportation d.waste collection

2. Work with a partner.

answers

Respuesta:

a.waste collection b.Public transportation c.Health care center d.Police service

3. Listen to...

Circle

Respuesta:

a.False b.True c.False d.True e.False

4. Listen to...

Match

Respuesta:

a.2 b.3 c.1

5. Work in pairs.

a

Respuesta:

A police officer and a citizen

b

Respuesta:

The police officer is at the station and the man is outside his house

c

Respuesta:

The man needs help: he came back from work and his front window is broken

d

Respuesta:

He thinks someone might be inside

e

Respuesta:

He believes his dog is missing and could be hurt somewhere

f

Respuesta:

He might be worried

g

Respuesta:

Because he sounds nervous

6. Listen to...

Complete

Respuesta:

a.Can b.Might c.Could d.May

7. Complete...

Complete

Respuesta:

a.Can b.Could c.May/Can d.Might e.Can/May f.Can

1. Look at...

answers

Respuesta:

a.No, they don´t b.In a library

2. Listen to...

answers

Respuesta:

a.No, they don´t b.In a library c.How to join the library to borrow books

3. Listen to...

Complete

Respuesta:

a.our collections b.Computer c.Free d.talks e.Saturday f.7

4 Listen and...

Underline

Respuesta:

b b a b b

More polite

Respuesta:

b b a b b

5. Complete...

answers

Respuesta:

a.Hello b.Can I c.I´d like d.You need to bring e.Thank you again!

Paco está trabajando en
las respuestas de esta página. Pronto estarán disponibles.
1. Work with a partner.

Natural disasters

Respuesta:

earthquake, volcanic eruption, hurricane, flood

Man-made disasters

Respuesta:

car accident, house fire.

2. You will hear...

check

Respuesta:

c

3. Listen...

complete

Respuesta:

a.family b.passports c.birth certificates d.numbers e.clean water f.importat documents g.bag

4.Look at...

a

Respuesta:

You must have a plan; You must not forget important documents; You have to prepare a fire survival kit; It has to include blankets and important documents.

b

Respuesta:

You sould store your family´s number in your cellphone, and memorize them

5. Complete...

complete

Respuesta:

a. must/and b.have to/because c.should

Paco está trabajando en
las respuestas de esta página. Pronto estarán disponibles.
Paco está trabajando en
las respuestas de esta página. Pronto estarán disponibles.
Paco está trabajando en
las respuestas de esta página. Pronto estarán disponibles.

¿Tienes más tarea?

¿Tarea de otro libro?

Paco tiene toda la ayuda que necesitas

Busca tu tarea