Secundaria. Primer grado.

English Connect 1 Student's book

Macmillan Education

Module 3. Family and community

Respuestas del libro

1. Work with a partner

answers

Respuesta:

a.hanging out with friends / playing basketball

b.doing ballet

c.playing the guitar / doing puzzles

2. Listen to...

underline

Respuesta:

a.1 b.2 c.2 d.1 e.2

3. Listen...

complete

Respuesta:

a.to play

b.literature

c.shopping

d.watching

e.to hang out

f.crowds

4. Use ....

answers

Respuesta:

a.love

b.like

c.don´t mind

d.don´t like

e.hate

5.Read...

underline

Respuesta:

a.3 b.3

6. Circle...

circle

Respuesta:

a.like b.like c.like d.don´t like e.don´t mind f.playing g.love

order: 1, 3, 6, 2, 4, 8, 7, 5, 9

2. Work in pairs.

answers

Respuesta:

a.classical music and pop songs covers

b.The violin

c.Morelia, México

3. Read...

highlight

Respuesta:

Opening: From "Today in the studio..." to "Hello. Thank you"

Middle: From "So where are you from?" to "And, I don´t like wasting my time. I guess."

Conclusion: From "Mathias, thank you very much for the interview" to "Please tell us when..."

4. Work in pairs.

answers

Respuesta:

a."Wait a minute!" and "Sorry, Could I just..."

b."Did you say from Méxicoo?"

c."... your outfit looks cool" and "It is a really beautiful city"

d."love, like, is my favorite, prefers, is a great fan of, is crazy about"

e."don´t like"

5. Read...

complete

Respuesta:

a.and b.but c.because

6. Complete...

answers

Respuesta:

a.crazy about

b.but

c.Wait!

d.love

e.and

f.Thank you

g.because

1. Label...

answers

Respuesta:

a.ice-skating

b.hiking in the snow

c.having a nowball fight

d.finish

e.biulding a snowman

f.snorkeling

2. Look at...

answers

Respuesta:

a.Having a snowball fight, playing on the beach


3. Work in pairs.

answers

Respuesta:

a.Because there´s ice everywhere

b.The frozen river

c.He would like to have a snowball fight

d.Fishing and snorkeling

e.Just throught the internet

4. Match...

match

Respuesta:

a.1 b.3 c.2 d.4

5. Complete...

complete

Respuesta:

a.Hey Pedro

b.What´s up dude? / What are you up to?

c.What? No way!

d.Bye / See ya!

6. Complete...

complete

Respuesta:

a.What are you up to?

b.Let me think

c.I love team sports

d.No way!

e.What do you like doing

f.See you

1. Work in pairs.

answers

Respuesta:

a.To get to know people´s opinion, preferences, facts, etc

b.Teen´s leisure preferences

3. Listen to...

complete

Respuesta:

a.Boy and girl: Sports and hanging out with friends

b.Boy and girl: music, bans, ,school and friends

c.Boy and girl: Rock

d.Boy: Horror Girl: Science fiction

e.Boy: friends Girl: friends and family

f.Boy and girl: a fantasy world

4. Classify...

answers

Respuesta:

Agreeing: I agree. That´s correct

Disagreeing: No way!. I don´t think so. I disagree

Interrumping: Sorry for interrumping, but...

5. Match...

match

Respuesta:

a.2 b.1 c.5 d.3/6 e.4 f.6/3

6. Study...

underline

Respuesta:

a.negative

b.affirmative

Paco está trabajando en
las respuestas de esta página. Pronto estarán disponibles.
Paco está trabajando en
las respuestas de esta página. Pronto estarán disponibles.

¿Tienes más tarea?

¿Tarea de otro libro?

Paco tiene toda la ayuda que necesitas

Busca tu tarea