Secundaria. Primer grado.

English Connect 1 Student's book

Macmillan Education

Module 5. Family and community

Respuestas del libro

1. Work with a partner

match

Respuesta:

a.comedy

b.science fiction

c.horror

2. Look at...

circle

Respuesta:

a.silent films

b.silent films

c.silent films were preferred by readers

3. Read...

answers

Respuesta:

a.comedu

b.science fiction

c.romantic drama

d.horror

4. Work with a partner

answers

Respuesta:

a.Nosferatu, Sunrise

b.The General

c.Sunrise

d.Nosferatu

e.Metropolis, Nosferatu

5. PROCESS

complete

Respuesta:

a.a train; Johnnie Gray and Anabelle

b.A futuristic city in 2026; Freder

c.A lakeside town; a woman from the city and a farmer

d.Transylvania; Thomas Hutter and Count Orlok

6. Listen to...

complete

Respuesta:

a.train whistling

b.machinery

c.romantic piano

d.screaming

7. Circle...

circle

Respuesta:

a.determined

b.happy

c.terrified

d.hungry

8. Work in pairs

answers

Respuesta:

Genre: romantic drama

Setting: a city

Characters: a homeless man and a flower girl

Type of music: romantic piano

9. Look at...

circle

Respuesta:

a.distracted

b.nervous

c.beautiful

d.friends

2. Read...

answers

Respuesta:

a.Laurel and Hardy, Charles Chaplin, and Buster Keaton

b.They were very famous in the 1920s

c.Yes

3. Work in pairs

answers

Respuesta:

a.The men sell ice boxes

b.No

c.Seller and potential buyer


4. Match...

match

Respuesta:

a.3 b.4 c.1 d.2 e.5

5. Choose...

answers

Respuesta:

a.comedy

b.both options

6. Match...

match

Respuesta:

a.3 b.2 c.1 d.4

7. Work in pairs

answers

Respuesta:

a.d b.a c.c d.b

8. Read...

complete

Respuesta:

a.might / may

b.I think

9. PROCESS

answers

Respuesta:

a.2 b.1 c.4 d.3

1. Discuss...

answers

Respuesta:

a.futuristic scenarios developed thanks to scientific discoveries

b.scientists, robots, aliens, cyborgs, evolved humans

2. Work in pairs

answers

Respuesta:

a.a group of people traveling to another planet

b.science-fiction

c.The first two scenes occur somewhere on the Earth. The last two scenes occur on another planet.

d.human scientists, aliens

e.In the first scene, a scientist is talking to a group of people. In the second scene there are people working on a spaceship. In the third scene, the spaceship lands on a different planet. In the last scene, the humans are captured.

3. Read...

match

Respuesta:

a.1 b.4 c.3 d.2

4. Look at...

answers

Respuesta:

a.first

b.then

c.suddenly

5. Write...

answers

Respuesta:

a.scene 2

b.scene 3

c.scene 4

d.scene 1

7. Look at...

complete

Respuesta:

a.Fisrt

b.Suddenly

c.Then

Paco está trabajando en
las respuestas de esta página. Pronto estarán disponibles.
2. Listen to...

check

Respuesta:

a.two main characters

b.man and a woman at a party

3. Listen...

cirlce

Respuesta:

a.False

b.True

c.True

d.False

e.False

4. Don´t look...

answers

Respuesta:

a.actor

b.actress

c.actress

d.actress

5. Complete...

complete

Respuesta:

a.quietly

b.politely

c.gracefully

d.fast

e.well

f.angruly 1 -ly 2-l 3-y

6. Complete...

complete

Respuesta:

a.quietly

b.confidently

c.nervously

Paco está trabajando en
las respuestas de esta página. Pronto estarán disponibles.
Paco está trabajando en
las respuestas de esta página. Pronto estarán disponibles.

¿Tienes más tarea?

¿Tarea de otro libro?

Paco tiene toda la ayuda que necesitas

Busca tu tarea