Secundaria. Primer grado.

Get ahead! 1 Student book

Ríos de tinta

Unit 9. Making a presentation

Respuestas del libro

1. Look at...

answers

Respuesta:

They are reading/ looking for information.

Students are in the school/ at the library/ in the computer lab.

2. Listen to...

answers

Respuesta:

a.At school, in a classroom

b.A teacher and students

3. Listen again...

number

Respuesta:

a.1 b.3 c.2 d.4

4. Match...

match

Respuesta:

a.3 b.1 c.2

5. Read...

complete

Respuesta:

a.print and electronic or e-sources

b.electronic or e-sources

c.reliable

d.library

6. Complete...

complete

Respuesta:

a.index

b.headings

c.footnotes

d.bibliography

e.glossary

7. A student...

mark

Respuesta:

Except for questions 4 and 6, all the research questions can be answered from the information in the text.

Paco está trabajando en
las respuestas de esta página. Pronto estarán disponibles.
1. Read...

answers

Respuesta:

a.South America is one of the most linguisticallydiverse areas in the world

b.one reason for the linguistic diversity of South America is its geography

6. Read...

mark

Respuesta:

S1: a, b, c, d, e

S2: a

7. Listen to...

write

Respuesta:

a.P

b.S

5. Listen to...

write

Respuesta:

S1: a.T b.F c.T d.T

S2: a.T b.F c.T d.F

8. Look at...

number

Respuesta:

a.1 b.4 c.2 d.3

11. Read...

number

Respuesta:

Selecting and reading information: 6, 5, 1, 3, 4, 2

Planning the presentation: 3, 1, 4, 2

2. The following...

answers

Respuesta:

OPENING: The topic of my presentation is.../ I´ll start with...

DEVELOPING: This graph shows you.../ That leads me into.../ I would like to add.../ As I was saying...

CLOSING: Do you mean...?/ Finally.../ Are there any questions?

Paco está trabajando en
las respuestas de esta página. Pronto estarán disponibles.
Paco está trabajando en
las respuestas de esta página. Pronto estarán disponibles.
Get into the text

answers

Respuesta:

5, 4, 7, 1, 6, 2, 3

1. Complete...

complete

Respuesta:

1.choose

2.narrow

3.research

4.sources of information

2. Name...

answers

Respuesta:

Print resources: books, magazines, encyclopedias

Electronic resources: websites, blogs, videos

3. Match...

match

Respuesta:

1.c 2.a 3.d 4.e 5..b

4. Write...

write

Respuesta:

a.the topic of my presentation is...

b.I would like to add...

c.This graphs shows...

d.Are there any questions?

¿Tienes más tarea?

¿Tarea de otro libro?

Paco tiene toda la ayuda que necesitas

Busca tu tarea